Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه در مراسم بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی در اهواز اظهار کرد: اسطوره‌ها شناسنامه‌های یک ملت‌اند، شخصیت یک ملت اسطوره‌هایی هستند که مورد تکریم قرار می‌گیرند و شناسنامه ملت ایران شهید حاج قاسم سلیمانی است.

وی افزود: این جمله‌ای که من یک سلیمانی هستم و از اقشار مختلف همه اقوام می‌شنویم یک حقیقت غیرقابل انکار است و مکتب او مکتب ملت ایران است و ایران را باید با چنین شخصیتی شناخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ‌کننده سپاه گفت: اگر می‌گوییم شهید سلیمانی شناسنامه ملت ما است باید مکتب او را شناخت، هر انسان بزرگ و مهمی که تلاش می‌کند همه آنچه را که از حقیقت‌های می‌دانند در موقع وصیت چکیده‌اش را به نسل بعد منتقل کند.

وی ادامه داد: امروز می‌توانیم از روی وصیت شهید سلیمانی او را بشناسیم اگر نسل امروز شهیدان باکری، باقری، همت، متوسلیان و بروجردی را ندیده‌اند و به دنبال تفکر آن‌ها می‌گردند می‌توانند همه را در مرام و تفکر شهید سلیمانی ببینند.

محمدرضا نقدی تصریح کرد: شهید سلیمانی در کنار میراث ارزشمند قهرمانی‌هایش، و فتوحاتش، رد پایش در جاهای دیگری نیز وجود دارد برای مثال در خوزستان گلگون که وجب به وجبش شاهد فداکاری‌های بی‌مثال اوست و در خندق‌های شلمچه، خیبر، بدر و در سوسنگرد و حمیدیه قهرمان آثار وجود و حضورش نمایان است وصیت نامه امروز او است.

وی بیان کرد: اگر می‌خواهیم در مورد کسی صحبت کنیم نباید با تحریف و القاء تفکرات خودمان از او بگوییم بلکه باید با سندیت حرف زد، تاریخ پر از تحریف هاست، کتب و پیامبران الهی، شخصیت‌های بزرگ مورد تحریف قرار گرفتند. این شهید را هم مورد تحریف قرار دادند اما آثار او روشن و واضح تفکرش را بیان می‌کند.

نقدی اظهار کرد: وصیت نامه شهید چند برگ بیش نیست که ای‌کاش آموزش‌وپرورش و آموزش عالی بی‌کم‌وکاست در متن کتب درسی قرار می‌داد تا هم از این سرچشمه جوشان حقیقت سیراب شوند و معرفت را از این مکتب بیاموزند.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی وصیت‌نامه‌اش را مانند امام خود با توحید، عبودیت، شکر و ثنای الهی و با ذکر ولایت اهل‌بیت شروع می کند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: در صدر وصیت‌نامه شهید سلیمانی آمده شکر خدا را که مرا در مسیر امام قرارداد، شکر خدا را که مرا در مسیر امام خامنه‌ای عزیز که جانم فدای او باد قرارداد که این بزرگ‌ترین میراث شهید برای نسل‌های آینده است تا تفکر او را بخوانند.

وی ادامه داد: مکتب شهید سلیمانی مکتب معنویت، امید، دعا و تضرع است که به‌وضوح در وصیت‌نامه‌اش قابل‌مشاهده است.

محمدرضا نقدی اذعان کرد: مکتب شهید سلیمانی مکتب جهاد و مبارزه است نه مذاکره و مسامحه او با ۴۰ سال مبارزه خود بدون وقفه در غرب، شرق و جهان اسلام این موضوع را گواه می‌بخشد.

وی عنوان کرد: عشق به شهادت‌طلبی و نه عافیت‌طلبی و سخنانش در محافل مختلف شهدایی که از خانواده‌ها طلب شهادت برای خود می‌کرد مکتبش را معرفی می‌کند.

نقدی بیان کرد: مکتب شهید سلیمانی مکتب مرزبندی با دشمنان است که در وصیت‌نامه‌اش از تمام طیف‌های سیاسی می‌خواهد با دشمن مرزبندی کنند چراکه شرط با هم بودن بیان صریح اصول است.

وی ادامه داد: ایشان در بیان اصول خود خطاب به جناح‌های سیاسی پنج اصل را بیان می‌کند که شامل ولایت فقیه، اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی، به‌کارگیری افراد پاک‌دست، مقابله با فساد و احترام مردم است.

محمدرضا نقدی افزود: این خصوصیات کارگزاری است که می‌خواهد در راه شهید سلیمانی حرکت کند همچنین شهید سلیمانی می‌گوید مسئولان به تربیت جامعه توجه داشته باشند و به‌خاطر مسائل سیاسی اباحه‌گری را ترویج ندهند و تربیت را حراست کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: شهید سلیمانی محمدرضا نقدی وصیت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۸۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟

شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سردار محمدرضا زاهدی از رزمندگان و فرماندهان هشت سال جنگ تحمیلی بود که در کنار مردانی چون شهیدان حسین خرازی و احمد کاظمی همراه دیگر هم شهری های اصفهانی اش، مقابل حزب بعث ایستاد. سردار زاهدی پس از جنگ همچنان در میدان جهاد حضور داشت و این بار در محور مقاومت فعالیت های موثری داشت. 

این سردار رشید اسلام در عین گمنامی گام های بلندی در جهت پیروزی جنگ هایی چون جنگ 33 روزه برداشته بود و در سال های خیر این سرزمین سوریه بود که او را زیاد دیده بود. سرانجام هم فروردین سال جاری سردار زاهدی در کنسولگری ایران در سوریه توسط اسراییل در کنار چند تن دیگر از همرزمانش به شهادت رسید. 

حکم ابلاغ درجه سرتیپ تمامی در سال 1369

 شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند که با دستور فرماندهان بالاتر و اشاره به اینکه جایگاه فرمانده لشکری فقط برای پاسداران بود و نه بسیجیان، لباس سپاه پوشید.

پس از اتمام جنگ و وقتی ساماندهی نیروها بر اساس درجه انجام شد، او از این امر ناراحت بود و معتقد بود جو همدلی و برادری بین رزمندگان ممکن است آسیب ببیند و رنگ دنیایی بگیرد.

دیدار سردار شیرازی و امیر واحدی با خانواده شهید زاهدی

ولی تنها چیزی که بارها با خوشحالی می‌گفت، این بود که حضرت آقا درجه هایش را داده و آن سردوشی و دو مدال فتح و نصر را در کیف خاصی نگهداری می کرد و چون امام خامنه ای آنها را داده بودند برایش با ارزش بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • فیلم| در آخرین دیدار شهید زاهدی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟