Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه شهرکرد گفت: تأکید سردار شهید قاسم سلیمانی در وصیت‌نامه خود بر وحدت داخلی است تا مسؤولان نظام جمهوری اسلامی ایران همه تلاش خود را برای حفظ منافع ملی و نظام جمهوری اسلامی به کار ببندند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله علی‌محمدی استاد دانشگاه شهرکرد در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: یکی از نکات برجسته‌ای که همه شهدا، علما و انسان‌های بزرگ داشتند، وصیت‌نامه آن‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 استاد دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از سال‌ها قبل آمادگی شهادت و شهید بودن را در خود پرورش داده بود، افزود: این آمادگی برای شهادت را می‌توان از سخنان این شهید گران‌قدر آنجا که می‌گوید "تا کسی شهید نبود، شهید نمی‌شود؛ شرط شهید شدن، شهید بودن است؛ اگر کسی را دیدید که بوی شهید از کلام او، از رفتار او و از اخلاق او استشمام شد بدانید او شهید خواهد شد." فهمید.
 
وی ادامه داد: مبارزه با نفسانیات در وجود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برجسته بود.
 
علی‌محمدی عنوان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی به مردم ایران، کرمان و قشرهای مختلف توصیه‌هایی دارند، یکی از این اقشار، سیاسیون است که نشان می‌دهد وی هیچ جانب‌داری سیاسی ندارد و خود را متعلق به هیچ جناح سیاسی نمی‌داند.
 
استاد دانشگاه شهرکرد خاطرنشان کرد: از نظر سردار قاسم سلیمانی تنها جناح‌گرایی مردود است وی با جناح‌های مختلف موافق بودند چراکه هر کسی یک تفکر و اندیشه‌ای دارد که می‌تواند این تفکرات خود را مطرح کند.
 
وی اضافه کرد: نکته اساسی در وصیت‌نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این است که هر جناح و هر گروهی که هستید، تفکرات شما نباید به جمهوری اسلامی آسیب وارد کند، جناح‌بندی‌ها نباید عامل ضربه زدن به اصل نظام باشد.
 
علی‌محمدی یادآور شد: خطاب دیگر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به سیاسیون این است که در هر جناحی که هستید باید حول محور ولی‌فقیه که مقام معظم رهبری هستند، باشید، پس نباید جناح‌گرایی و در جناح بودن عاملی شود که به اصل تبعیت از ولی‌فقیه و رهبری نظام آسیب وارد کند.
 
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از افتخارات خود در زندگی را در زمانی می‌داند که توانسته تابع و عبد صالحی برای ولی‌فقیه دوران، ابتدا امام راحل و سپس جانشین برحق ایشان یعنی مقام معظم رهبری باشد.
 
وی تصریح کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از القابی همچون حکیمی دانا و مظلوم برای مقام معظم رهبری استفاده می‌کنند که هر کدامشان جای تحلیل و تبیین دارد.
 
علی‌محمدی بیان کرد: چهار محور در وصیت‌نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مطرح می‌شود، ابتدا اینکه اگر کسی مسؤولیت سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران را به عهده گرفت حتماً باید اعتقادش به اصل ولایت‌فقیه را مدنظر داشته باشد چراکه این نظام بر اصل ولایت‌فقیه استوار است.
 
استاد دانشگاه شهرکرد تأکید کرد: دومین نکته در وصیت‌نامه سردار قاسم سلیمانی اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی است و مسؤولی که روی کار می‌آید باید اعتقاد کامل به این نظام داشته باشد.
 
وی سومین شاخصه وصیت‌نامه سردار سلیمانی به سیاسیون را حمایت از مردم عنوان کرد و گفت: چهارمین اصل در این وصیت‌نامه مقابله با دشمنان این کشور و این ملت است که باید مدنظر سیاسیون قرار گیرد.
 
علی‌محمدی افزود: تأکید سردار شهید قاسم سلیمانی در وصیت‌نامه خود بر وحدت داخلی است تا مسؤولان نظام جمهوری اسلامی ایران همه تلاش خود را برای حفظ منافع ملی و نظام جمهوری اسلامی به کار ببندند.
 
استاد دانشگاه شهرکرد ادامه داد: اعتقاد دارم که وصیت‌نامه سردار شهید قاسم سلیمانی چکیده‌ای از رفتار وی بوده که بر روی کاغذ آمده است، این وصیت‌نامه می‌تواند نقشه راهی برای مسؤولان باشد.
 
 وی تأکید کرد: نظر سپهبد قاسم سلیمانی این است که مبادا با جناح‌بازی‌ها گرفتار فتنه شویم که در این صورت تبعاتی جبران‌ناپذیر برای کشور به دنبال خواهد داشت.
 
علی‌محمدی خاطرنشان کرد: همه قسمت‌های سیاسی وصیت‌نامه حاج قاسم سلیمانی تأکید دارد که انسان‌هایی به کار گرفته شوند که حول محور ولایت و نظام جمهوری اسلامی ایران باشند.


 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نظام جمهوری اسلامی ایران استاد دانشگاه شهرکرد وصیت نامه سردار وصیت نامه علی محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «توافق‌نامه» همچنان معتبر است/ تمدید اجرا
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟